FAQ

Zanger Mike Peterson ziet op 9 december 2019 een langgekoesterde droom in vervulling gaan. Die dag geeft hij met volledige live band een concert in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Mike werkt volop aan nieuwe muziek en kan niet wachten om dit aan het einde van het jaar aan het publiek te laten horen tijdens deze show. De kaartverkoop is gestart.

FAQ

Algemeen

 • Wat: Mike Peterson ziet op 9 december 2019 een langgekoesterde droom in vervulling gaan. Die dag geeft hij met volledige live band een concert in het AFAS Circustheater in Scheveningen.
 • Waar: Mike Peterson live in het AFAS Circustheater vindt plaats in het AFAS Circustheater in Den Haag. Het adres is: Circusplein 50, 2586 CZ Den Haag.
 • Wanneer: Mike Peterson Live in het AFAS Circustheater vindt plaats op maandag 9
  december 2019 van 20.00 tot 23.00. De deuren zijn geopend vanaf 19.00

Vervoer

 • Auto: Het AFAS Circustheater is bereikbaar met de auto en in de directe omgeving van het theater vind je een aantal parkeergarages. Gratis parkeren in de straten van Scheveningen is niet mogelijk. In verband met een wisselende drukte in en rondom Scheveningen raden wij je aan je reis kort van te voren te plannen. Via deze link vind je handige tips en actuele informatie over bereikbaarheid, routes en parkeren.
 1. Parkeergarage Nieuwe Parklaan: Nieuwe Parklaan 248, 2587 BZ, Den Haag. Direct naast het theater.
 2. Parkeergarage Kurhaus: Gevers Deynootplein 189, 2586 CS, Den Haag. Op 5 minuten loopafstand van het theater.
 3. Parkeergarage Parking Strand: Zwolsestraat 426, 2587, VK Den Haag. Op 10 minuten loopafstand van het theater.

Direct naast het theater zijn er vier parkeerplaatsen voor mindervaliden. Hier kunt u parkeren volgens de parkeerregels van de gemeente Den Haag.

 • Openbaar Vervoer: Het AFAS Circustheater in Scheveningen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (OV). Vanaf Centraal Station Den Haag en station Den Haag Hollands Spoor kun je tramlijn 9 richting Scheveningen – Zwarte Pad nemen. Deze tram stopt voor het AFAS Circustheater. Vanaf Den Haag Hollands Spoor kun je ook tramlijn 1 richting Scheveningen – Zwarte Pad nemen. Deze stopt bij het Kurhaus.

Kaarten

 • Wanneer start de kaartverkoop: De kaartverkoop is al gestart. Kaarten zijn hier te koop.
 • Waar kan ik kaarten kopen: Kaarten voor Mike Peterson live in het AFAS Circustheater zijn te koop via ticketmaster.nl en telefonisch via 0900 300 1250 (€0,60 p/m).
 • Wat kosten de kaarten:
 1. 1e rangs ticket: 29,95 (ex servicekosten)
 2. 2e rangs ticket: 24,95 (ex servicekosten)
 • Moet ik mijn kaarten printen of kan dit ook op mijn telefoon: Het kan zowel op papier als op je telefoon. Zorg wel dat je de tickets op je telefoon bewaart en de telefoon goed opgeladen is.
 • Rolstoelplaatsen bestellen: Als je in een rolstoel zit kan je een rolstoelkaartje kopen. Er zijn per show een beperkt aantal rolstoel- en beigeleidersplaatsen beschikbaar. Iedere rolstoeler moet minimaal één en mag meerdere begeleiders meenemen. Deze heeft een begeleiderkaartje nodig. Helaas hebben we niet de mogelijkheid rolstoelbezitters zonder geldige rolstoelkaart binnen te laten. Rolstoelplaatsen zijn te bestellen via 0900 300 1250 (€ 0,60 p/m).
 • Ik ben ziek/kan niet komen. Wat nu? Bij de aankoop van je kaartje kan je bij Ticketmaster een annuleringsverzekering afsluiten. Lees wel goed de algemene voorwaarden wanneer je gebruik maakt van deze verzekering.
 • Overige vragen over tickets: Heb je verder vragen over tickets? Bekijk eerst goed
  onze FAQ. Anders kun je altijd contact opnemen via www.ticketmaster.nl/klantenservice of 0900-3001255 (lokaal tarief). Via dit nummer of deze link kunnen geen tickets worden gekocht.

Huisregels

 • Huisregels AFAS Circustheater: De huisregels van het AFAS Circustheater zijn te
  vinden via deze link.
 • Is er een minimum leeftijd? Er is geen minimumleeftijd verbonden aan het evenement, alle leeftijden zijn welkom. Wel raden wij aan om bij kinderen onder de zestien jaar een begeleider mee te nemen.
 • Kan ik met mijn rolstoel de zaal in? Iedereen is welkom bij Mike Peterson live in het AFAS Circustheater. Daarom vinden wij het belangrijk dat het gebouw voor iedereen toegankelijk is. Naast de speciale voorzieningen staan beveiligings- en servicemedewerkers klaar om bezoekers te assisteren, informatie te geven of naar hun stoel te brengen.

Het theater

 • Is er garderobe aanwezig? Ja, er is een garderobe aanwezig in het AFAS Circustheater. De garderobe kost 1,50 euro per jas.

Pers en pubiciteit

 • Persaanvraag indienen? Persaanvragen kunnen worden ingediend bij Cas Plomp: cas@8ballmusicnl. Vermeld hierin in elk geval voor welk medium de aanvraag geldt en op welke manier er aandacht aan het evenement besteed wordt. Op basis hiervan wordt in de weken voorafgaand aan het concert een selectie gemaakt. Indienen van een verzoek betekent niet dat er automatisch accreditatie wordt toegekend.